top of page

До школи нас веде одна дорога, зате від неї тисячі доріг !

Яскравим сонцем зустрів Першовересень учнів БНРЦ " Довіра".Сьогодні маленьким першокласникам хотілося прийти у Центр якнайшвидше, адже для них пролунає перший дзвоник і вони разом зі своїми вчителями та вихователями зайдуть у світлі та просторі класи. Бадьоро та завзято крокують випускники. Ще рік і їх дороги простеляться по світах, але згадка про рідний Центр залишиться у їх серцях.

   Вже стало доброю традицією у " Довірі" почути слова привітання директора Центру Лозинського В.Є. По - батьківський та з любов'ю до дітей директор привітав учнів з початком навчального року, побажав усім здоров'я , добра та миру.

   Слово Боже - це цілюще джерело, що дарує кожному із нас силу, мудрість та віру, яке допомагає долати маленькі та великі труднощі. Звертаючись до учнів, отець Маркіян Кузьмич  поблагословив дітей,окропивши свяченою водицею.

Яскравим пісенним дарунком для учнів "Довіри" став виступ учениці 7А класу Бей Олі.

    А ось простелились вишивані рушники, що наче птахи розгорнули свої білі крила та запрошують першокласників на їх перший урок. Тож побажаймо вихованцям" Довіри" у цей непростий для країни час радості від нових відкриттів та миру нашій любій Україні.



0 переглядів0 коментарів

Commenti


bottom of page